PAVKOV ZA PREOKRET: Zvezda iz dva penala do pobede protiv Inđije

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVKOV ZA PREOKRET: Zvezda iz dva penala do pobede protiv Inđije

Zvezda je zadržala maksimalan učinak iz šest utakmica i sada je druga na tabeli, dok je Inđija 11. sa sedam poena Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras posle preokreta na svom stadionu Inđiju sa 2:1 u osmom kolu Superlige Srbije.Crveno-beli su do trijumfa došli u samom finišu utakmice kada su stigli do preokreta iz dva jedanaesterca, od kojih je prvi bio sporan.Fudbaler Inđije, Miloš Vidić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oborio je Aleksu Vukanovića na ivici šesnaesterca, a sudija Igor Stojilković pokazao je na belu tačku u 88. minutu, iako je na usporenom snimku delovalo je da prekršaj načinjen van kaznenog prostora.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Crvena zvezda – Inđija 2:1 Siguran izvođač penala bio je Milan Pavkov.Samo dva minuta kasnije golman Miloje Preković loše je reaogovao posle jedne dubinske lopte Kanjasa. U želji da odugovlači, glavom je odigrao do brzonogog Matea Garsije, a potom ga i oborio. Na kraju Pavkov je ponovo bio precizan za 2:1.Prethodno, Inđija je bila kvalitetan rival, a do prednosti stigli su u 35. minutu sjajnim šutom sa oko 25 metara.Zvezda je zadržala maksimalan učinak iz šest utakmica i sada je druga na tabeli, dok je Inđija 11. sa sedam.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU PENALI O KOJIMA BRUJI CELA SRBIJA: Zvezda je savladala Inđiju posle preokreta, sa dva ČUDNA penala! Da li je sudija Stojiljković pogrešio? (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Sep.2019

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras na svom teerenu u Beogradu Inđiju sa 2:1 (0:1), u utakmici 8. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.