PAO se plaši Zvezdinih ofanzivnih skokova

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO se plaši Zvezdinih ofanzivnih skokova

"Moramo da probamo da se odmorimo, i da ne dopustimo da atmosfera utiče previše na nas", kaže Jan Vujukas

Crvena zvezda traži povratak na pobednički kolosek u Evroligi posle poraza u Istanbulu, a prvi naredni protivnik biće Panatinaikos u četvrtak od 19 časova.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Trener Zelenih Ćavi Paskval se plaši ofanzivnog skoka Zvezde.

"Igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << skoro 20 minuta sa dva visoka igrača koja mogu da šutiraju za tri poena. Igrati u toj dvorani je uvek teško. Uvek imaju visok duh kada su utakmice u pitanju. Mislim da su u vrhu lige kada je ofanzivni skok u pitanju. Trener uvek razmišlja o narednoj utakmici, tako da trenutno razmišljam samo o Zvezdi", rekao je Ćavi Paskval.

Slično razmišlja i Jan Vujukas.

"Dolazimo iz dobre povede nad Makabijem. Zvezda je izgubila od Fenera, tako da će sada oni probati da iskoriste činjenicu da igraju kod kuće, da to pretvore u svoju prednost. Moramo da probamo da se odmorimo, i da ne dopustimo da atmosfera utiče previše na nas i da se fokusiramo na samu utakmicu", rekao je Jan Vujukas.

Zvezda je trenutno na skoru 5-8, dok je Panatinaikos na 9-4.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.