PAO JE POTPIS: Zlatni Orlić se VRATIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 11:22

PAO JE POTPIS: Zlatni Orlić se VRATIO

Veliko pojačanje za Beograđane.

FK Čukarički će igrati plej-of rundu za Ligu Evrope. Zato užurbano prave tim za taj izazov, a najveće pojačanje za sada je Vukašin Jovanović, zlatni Orlić koji je sa timom predvođenim Veljkom Paunović uspeo da se popne na "krov sveta" 2015. godine.

Prošle sezone u dresu Apolona iz Limasola (Kipar) Vukašin Jovanović je na 16 nastupa zabeležio jednu asistenciju.

On je pre toga nastupa još za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvenu zvezdu, Zenit, Bordo i Eibar.

Pre Jovanovića u Čukirčki koji će sigurno igrati makar grupni deo Lige konferencija stigao je i Nemanja Ćalasan, nekada fudbaler Spartaka, koji se u srpski fudbal vratio posle epizoda u portugalskim klubovima Šavesu i Leišoisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKO POJAČANJE NA BANOVOM BRDU: Bivši as Crvene zvezde i šampion sveta zadužio opremu Čukaričkog! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2023

Brđani sve jači uoči starta istorijske sezone! Član šampionske generacija Orlića koja je 2015. godine pokorila planetu, Vukašin Jovanović, novi je fudbaler Čukaričkog. Brđani su uoči istorijske sezone, prve u kojoj će igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, dobili veliko pojačanje....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.