PANKOV ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: ‘Koncert može, a navijači ne!?

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2021, 00:10

PANKOV ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: ‘Koncert može, a navijači ne!?

Izuzetno je revoltiran štoper Crvene zvezde. Momak koji se navijačima Crvene zvezde ‘uvukao’ u srca nakon penal serije u Kopenhagenu, sada je imao šta da kaže povodom situacije sa Korona virusom. Kako je ranije najavljeno, muzička grupa ‘Crvena jabuka’, održaće koncert u Beogradu, što je razljutilo Pankova. ‘Inače nemam običaj, a i ko sam ja […]
The post PANKOV ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: ‘Koncert može, a navijači ne!? appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Crvena jabuka" razdora: Kako je i koncert u Beogradu postao otrovna kap u čaši svih naših podela

Izvor: Blic, 10.Mar.2021

Žučne rasprave koje je novo korona-proleće donelo Srbiji danas je rasplamsala vest o koncertu "Crvene jabuke" koji je sinoć održan u Beogradu. Poslednji taktovi se nisu ni stišali, a društvene mreže su opet upotrebljene kao poligon na kojem su ogoljeno součene sve naše podele.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.