Ovo se već ne dešava često - Zvezda zbog Mihajlovića objavila sastav za Napoli? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se već ne dešava često - Zvezda zbog Mihajlovića objavila sastav za Napoli? (foto)

Crvena zvezda danas igra utakmicu protiv Napolija u okviru prvog kola grupe C Lige šampiona.

Večeras od 21 čas Crvena zvezda dočekuje Napoli u okviru prvog meča grupe C Lige šampiona, igra se na stadionu "Rajko Mitić", a sve karte su odavno već rasprodate.

Mnogi se pitaju u kakvom će sastavu Crvena zvezda izaći večeras jer konkurencija za svako mesto u timu je paklena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nema sumnje da za startnih 11 konkuriše 15-16 igrača, posebno nakon dolaska Boaćija, Čaušića i Marina poslednjeg dana prelaznog roka.

Upravo to može predstavljati i problem za Milojevića jer nisu još uvek uigrani sa ostatkom tima, posebno mislimo na Marina i Čaušića koji su novi u čitavoj priči.

Formacija je očekivana, Milojević voli da je naziva 4-1-4-1, neko će je nazvati 4-2-3-1, sve u zavisnosti kako se situacija na terenu bude odvijala.

Ono što je jako zanimljivo pred ovaj duel jeste jedan detalj koji se desio juče na stadionu "Rajko Mitić". Naime, gost je bio Siniša Mihajlović, a na tabli iza njega se mogao videti sastav Crvene zvezde sa igračima koji su zaokruženi i koji bi mogli da počnu večerašnji duel.

Milojević je dragocene savete pred meč sa Napolijem dobio od Siniše Mihajlovića koji je danas posetio crveno-bele 🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/E4fLiy2i5j

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 17, 2018

Na fotografiji se ne vidi golman, ali verujemo da je to Borjan i nemamo sumnje u to. Ostali igrači se vide, u odbrani su Rodić, Degenek, Savić i Stojković, ispred je Jovičić, Ben, Ebesilio, Krstičić i Marin su na sredini terena, a u napadu je Stojiljković.

Da li je ovo postava koja će izaći na teren?

Mi očekujemo nešto slično, dve izmene bi bile Stojiljković/Boaći i Ebesilio/Kafu.

Napoli je večeras favorit u svakom slučaju, a to možda i odgovara srpskom timu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FOTO: Marakana tri sata pred utakmicu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2018

Sve je spremno za spektakl. Crvena zvezda od 21 čas dočekuje Napoli, a mi vam uz slike agencije Star Sport donosimo atmosferu koja vlada ispred Marakane na oko tri sata pre meča. Za sada nema prevelikih gužvi, mada ima ljudi ispred Marakane. Primećuje se da su pojačane snage redara na ulazima,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.