Ovo se nikada nije desilo, Zvezda je prva

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se nikada nije desilo, Zvezda je prva

Dok juri sopstveni rekord po broju uzastopnih pobeda u regionalnom takmičenju Crvena zvezda je već ostvarila jedan cilj.

Posle 19 kola ABA lige crveno-beli su i teoretski postali prvi tim koji se plasirao u plej-of, ali i dalje nisu odigurali prenodst domaćeg terena.

Naime, klub sa Malog Kalemegdana postao je nedostižan za petoplasiranu Cibonu pošto na sedam kola do kraja ima osam pobeda više od Zagrepčana. S druge strane čudo bi trebalo da se desi pa da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tim Dejana Radonjića u doigravanje ne krene sa prvog mesta pošto ima četiri pobede više od Partizana i po pet od Cedevite i Budućnosti.

Podsećamo da je u rukama Crvene zvezde rekord u broju uzastopnih pobeda u jednoj sezoni (20) i imaće priliku da ga izjednače sledećeg vikenda protiv Moranara u Beogradu, a da ga poprave u “večitom derbiju” koji je na programu 5. februara. Takođe, do sada se nije desilo da bilo koji klub ligaški deo takmičenja u ABA ligi završi bez poraza, pa bi Zvezda mogla prva to da uradi ukoliko upiše još sedam pobeda u preostalih sedam kola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.