Ovo je bomba pronađena na krovu Marakane! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bomba pronađena na krovu "Marakane"! (foto)

Redovnom kontradiverzionom kontrolom stadiona "Rajko Mitić" policija je pronašla zarđalu ručnu bombu a tokom popodneva pojavila se fotografija ove eksplozivne naprave.

Samo nekoliko časova pre početka prve takmičarske utakmice FK Crvena zvezda u sezoni 2015/2016 na stadionu "Rajko Mitić" pronađena je neeksplodirana eksplozivna naprava.

Kontradiverzionom kontrolom pronađena je zarđala ručna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bomba na delu krovne konstrukcije iznad severozapadnog dela tribina nakon čega je eksplozivna naprava prenata na bezbedno mesto kako bi bila uništena.

Redari su nakon toga izvršili detaljan pregled stadiona a tokom popodneva oglasio se i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić koji je pozvao navijače da dođu na duel sa Kairatom.

"Stadion je bezbedan, pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju na večerašnju utakmicu" rekao je Terzić.

Policija je prilikom uviđaja fotografisala bombu pronađenu na krovu "Marakane" a televizija "N1" je objavila snimak eksplozivne naprave.

Foto: n1info.com



Podsećamo da će fudbaleri Crvene zvezde od 20.45 odmeriti snage sa kazahstanskom ekipom Kairat u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.