Ovo je Zvezdin rival u plej-ofu, Delije ga već otpisale - Zvezda MORA u LE!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 18:53

Ovo je Zvezdin rival u plej-ofu, ''Delije'' ga već otpisale - Zvezda ''MORA'' u LE!

Mnogi koji su gledali večerašnju utakmicu imaju utisak da dugo lošiji meč nisu gledali.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće sa jermenskim Araratom u plej-of fazi kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Ararat je večeras na svom terenu u trećem kolu kvalifikacija tek posle produžetaka savladao ekipu slovenačkog Celja, rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je štoper Vakulenko u 111. minutu meča.

Dugo je ovaj meč bio bez kvalitetnog sadržaja, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finiša regularnog toka meča nije viđen nijedan šut u okvir gola, što dovoljno govori o (ne)kvalitetu utakmice.

Ararat je na kraju bio bolji za taj jedan gol, pa će Zvezda ipak putovati u Jermeniju, što je nepovoljnija solucija, s obzirom da je Slovenija mnogo bliža.

Tokom meča, navijači Crvene zvezde su stekli utisak da njihov tim mora da pšrođe narednu prepreku i da Dejan Stanković ima daleko kvalitetniji tim, bilo od Ararata, bilo od Celja. U prilogu su neki od njihovih utisaka.





Ararat je utakmicu počeo u sastavu: Čupić - Alemao, Menezes, Vakulenko, Humanes - Sanogo, Sahinjan, Gufran - Naršing, Martinez Aranibar, Duarte Lopes.

-

-

Gledam utakmicu Ararat - Celje i mogu da kažem da je ovo jedna od najlošijih utakmica koju sam gledao, ako ne pobedimo jedan od ova dva tima onda stvarno nismo za Evropu #fkcz

— PROFESIONALNI BAKSUZ (@PorticDejan) September 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.