Ove igrače Stojanović vodi u Sloveniju na pripreme

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove igrače Stojanović vodi u Sloveniju na pripreme

Crvena zvezda u ponedeljak putuje na prvu fazu priprema u Sloveniju.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odredio je spisak od 24 igrača koji će se na slovenačkom primorju pripremati za nastavak sezone.
Na spisku se nalaze:
Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Novak Martinović, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ognjen Ožegović, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.
Takođe, u avionu za Ljubljanu koji sa beogradskog aerodroma poleće u 18:30 časova naći će se i članovi stručnog štaba: Slaviša Stojanović, pomoćnici, Miloš Kostić i Bratislav Živković, trener golmana Srđan Maksimović, kao i kondicioni trener Vladimir Čepzanović.
Ekspedicija Crvene zvezde nakon sletanja u glavni grad Slovenije, put do hotela “Marina Portorož” nastaviće autobusom. Crveno-beli će boraviti u Portorožu do 28. januara kada je planiran povratak za Beograd.
Tri dana kasnije, tačnije 1. februara sledi odlazak u Kopar, na drugi deo pripremnog perioda koji će trajati do 15. februara.


Prvi meč u prolećnoj polusezoni najtrofejniji srpski klub igra 23. februara protiv Javora na Marakani.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sa 24 igrača u Sloveniji, povratak Rakića, nema Arauha, Onjila i Omege

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2014

Značajno skraćen spisak igrača od onog koji se letos pripremao u Sloveniji za početak uigravanja Crvene zvezde za prolećni deo sezone. Šef struke Slaviša Stojanović napravio je rez, pa će u Portorož povesti 24 igrača s tim da će se Dragan Mrđa zbog bolesti ekipi pridružiti naknadno, dok...

Nastavak na MozzartSport.com...

Stojanović odabrao igrače za pripreme u Sloveniji

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014

Fudbaleri Crvene zvezde danas putuju na prvu fazu priprema, a tamo će biti 24 igrača. .. ..Na spisku nema Ifeanija Onjila, Omege Robertsa i Migela Arauha jer im klub nije na vreme izvadio vize, pa će nastaviti da se pripremaju u Beogradu do povratka ekipe. .. ..Na spisku se nalaze: Boban Bajković,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mrđa zbog temperature nije otišao u Sloveniju

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2014

Crvena zvezda je pošla na pripreme bez najboljeg strelca! Dragan Mrđa je ostao u Beogradu, zbog previsoke temperature nije bio sposoban za putovanje.. (FOTO: N. Negovanović). Iskusni napadač će krenuti ka Portorožu čim mu bude bolje, stručni štab se nada da će se priključiti do utorka.

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.