Ovaj žreb niste očekivali, Zvezda dobila još potencijalnih rivala! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj žreb niste očekivali, Zvezda dobila još potencijalnih rivala! (foto)

I to u - kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Zanimljiva novina u žrebu kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno za Ligu Evrope.

Danas smo saznali ko će biti rivali Crvene zvezde u prva dva kola kvalifikacija za LŠ, ali UEFA razmišlja i o tome šta će se desiti sa ekipama koje ispadnu u prvom kolu.

Prema propozicijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poraženi se seli u drugo kolo Lige Evrope i od 16 časova obavljen je i taj žreb.

Epilog - ukoliko Crvena zvezda ispadne od Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija Lige šampiona, igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv poraženog iz duela La Florita (San Marino) - Linkoln (Gibraltar)!

Ali, nadamo se drugačijem epilogu i da će ovaj žreb mnogo više zanimati Spartaks, nego Zvezdu.





Screenshot: uefa.com

Mnogo značajnije je ono što se dogodilo ranije danas od 12, odnosno od 14 časova. Najpre je Zvezda saznala ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, to je letonski Spartaks iz Jurmale, a onda i potencijalnog protivnika u drugom kolu, a to će biti bolji iz duela Suduva (Litvanija) - APOEL (Kipar).

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Brzopotezni žreb - Evo šta čeka srpske klubove!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2018, 10:00

Sva tri srpska kluba koja počinju kvalifikacije za Ligu Evrope od prvog kola saznaće u sredu imena svojih rivala...Juče smo videli kako po novom sistemu funkcioniše žreb za Ligu šampiona, a danas na red dolazi žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za masovnije takmičenje pod okriljem UEFA...Već...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.