Izvor: Piplmetar.rs, 05.Okt.2022, 18:30

Otkriveno

Autor: Aleksandar Obrenović

sreda 05.10.2022.

16: 12

Izvor: Sportske.rating


Velikan iz Italije, Sampdorija, biće novi klub Dejana Stankovića. 
Čak i dok je bio trener Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pominjao se njegov potencijalni angažman u ovom klubu, a uskoro će sve biti zvanično pošto će srpski stručnjak sa velikim pečatom ostavljenim u Italiji potpisati ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka na još godinu. 
Italijanski mediji su preneli i informaciju o plati Dejana Stankovića. 
Ona će za ovu sezonu iznositi 700 hiljada evra, a ukoliko izbori opstanak, očekuje ga i bonus od 400 hiljada. 
Dakle, u zbiru 1,1 milion evra sledi bivšem strategu Crvene zvezde ukoliko opstane ove sezone, što će biti veliki motiv našem stručnjaku. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dejan Stanković novi trener Sampdorije

Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 12:27

Dejan Stanković je novi trener Sampdorije, saopštio je klub iz Đenove. . Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković zvanično je promovisan u Đenovi, gde je potpisao ugovor do 30. juna 2023. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana..."Dobro...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.