Otac Luke Jović: Sin mi plače, jer ne igra u Zvezdi!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Luke Jović: Sin mi plače, jer ne igra u Zvezdi!

„Luka je igra, a posle će da ispadne kako su ga oteli menadžeri, ili kako sam ja potrčao za parama“, rekao je Milan Jović

Afera Luka Jović trese Crvenu zvezdu! Iako je trener crveno-belih Miodrag Grof Božović istakao da računa na supertalentovanog napadača, otac Luke Jovića poručuje da mu sin u matičnom klubu preživljava pakao.

Jović senior je dodao da Luka svakodnevno plače zbog stausa u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvenoj zvezdi, ali da i dalje ne želi da ode iz kluba. Ocu Luke Jovića najviše je zasmetala odluka stručnog štaba crveno-belih da ga odstrani za meč u Subotici.

„Ako je sve to za dobit kluba Luka je spreman da ne igra, da bude među Delijama na severu svaku utakmicu. Ali to mora da se objasni dečaku koji je uvek na moje pitanje o tome kada bi išao iz Crvene zvezde odgovarao jednom rečju – nikad!I sada, kada je svestan kolike su mu šanse da i dalje ostane u klubu koju voli na isto pitanje daje isti odgovor, ali sada sa suzama u očima...“ poručio je Milan Jović.

Dosije Luka Jović: Zlatni projekat Zvezde, bankomat, pa 13. prase! (VIDEO)

Mladi napadač je odlično počeo sezonu, postigao tri gola, ali je dolaskom Sikimića izgubio status.

„Sutra će neko da kaže kako su menadžeri oteli Jovića ili kako je otac potrčao za parama. To nije istina i nikada neće biti kada je u pitanju Luka Jović. Mora da postoji malo tolerancije za njega. U danu kada se svi zvezdaši spremaju za pobedu u Subotici, njemu je pokazan put u Staru Pazovu da sačeka vršnjake koji će za vikend igrati u klubovima“, kao da je Jović nagovestio šta bi moglo da se desi ove zime.

Osvrnuo se Jović senior na dosadašnju Lukinu karijeru.

„Luka Jović je dečak od samo sedamnest godina, a postigao je deset golova za svoju Zvezdu, za koju živi. Dečak koji je mnoge oduševio u Moskvi protiv velikog Spartaka, kao i na “svojoj” Marakani protiv Udinezea na oproštaju Dekija Stankovića čiji rekord je oborio. Dečak koji je još mnogo utakmica rešio u korist svoje Zvezde. I ne samo u korist Zvezde već i reprezentacije. U državnom timu je rešio mnogo utakmica u svojoj, a i u starijim generacijama. Na Evropskom prvenstvu sa tri godine starijim dečacima držao je čas fudbala protiv slavnih Nemaca i postigao gol. To je Luka Jović. Nije ovo reklama njemu, to je istina koja je mnogo puta obradovala navijače Zvezde i reprezentacije, a koja je sve nas učinila ponosnim“, zaključio je Milan Jović.

(Foto MOZZART Sport)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MILAN JOVIĆ: Luki su oči pune suza zbog Zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2015

Otac supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luke Jovića, Milan istakao je da njegov sin preživljava “pakao” u voljenom klubu, a da to nikako nije zaslužio.. . Kratak je put od zvezdinog biser do “13. praseta”. Veliki talenat i najmlađi strelac u istoriji Fudbalskog kluba Crvena zvezda,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.