Oštra reakcija Vujoševića: Sa onima koji su nas bombardovali sarađivao bih tek za 20.000 godina

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštra reakcija Vujoševića: Sa onima koji su nas bombardovali sarađivao bih tek za 20.000 godina

„Oduzet nam je stadion, a s druge strane pravi se urbanistički plan koji odgovara Crvenoj zvezdi, ovo nije pitanje rivalstva, već pokušaj uništenja Partizana“, istakao trofejni strateg crno-belih

Žestoka reakcija Duška Vujoševića na gest Aleksandra Vučića oličen u činjenici da je francuskom premijeru pokloio dres Crvene zvezde, prilikom njegove nedavne posete Beogradu.

Trofejni strateg crno-belih izrazio je neslaganje sa takvim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potezom najuticajnijeg srpskog političara i ponovio stav da smatra da se na taj način radi protiv interesa kluba iz Humske 1.

Malo čudan potez, on (Vučić) ima moć, ali uz to mora da ide i odgovornost. Možda to može da se tumači i kao pismo o namerama. Ja jesam za Evropu, ali bih možda sa nekima koji su nas bombardovali sarađivao tek kad prođe proces raspada osiromašenog uranijuma, a to je nekih 20.000 godina. Uostalom, Evropa je u nama, a čini mi se da premijer živi u nekom drugom svetu“, rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle duela sedmog kola Jadranske lige u kome je njegov tim savladao MZT iz Skoplja.

Vujošević se nije zaustavio na toj reakciji, pošto smatra da gest premijera ima još jednu poruku.

Taj njegov potez pokazuje ideju koju sam davno formulisao: „jedan narod, jedan klub, jedan vođa“. Mislim da se ta ideja dobro realizuje, što vidimo i u načinu tretmana Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Oduzet nam je stadion, a s druge strane pravi se urbanistički plan koji odgovara Crvenoj zvezdi. To oduzimanje stadiona je toreadorski potez. U svakom slučaju, Vučićev gest ne smatram ni pristojnim, ni građanskim, međutim, najviše mi smetaju neki nazovi navijači Partizana, koji si pasivni. Ovo nije pitanje rivalstva, već pokušaj uništenja Partizana“, dopunio je Duško Vujošević.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.