Osmi derbi ove sezone

Izvor: TV Arena Sport, 16.Maj.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi derbi ove sezone

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u nedelju od 21 čas u sedmom kolu Super lige Srbije, a u osmom derbiju ove sezone.

Duel između Zvezde i Partizana sudiće Milivoje Jovčić, Milija Vojinović i Aleksandar Glišić. Ulaznica za osmi derbi ove sezone, kao što je to bila praksa i u prethodnim mečevima, neće biti u prodaji, važiće samo sezonske karte Crvene zvezde, a jedan broj >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << ulaznica biće podeljen prijateljima kluba.

Direktan prenos ovog meča pogledajte na Arena Sport prvom kanalu.

Novosti i izveštaje sa utakmica možete pratiti na našim Facebook  i Twitter stranicama, kao i na linku Sportske vesti.

Ukoliko nemate sve naše kanale, odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket - u roku od tri radna dana ćete biti kontaktirani radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Facebook

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.