Oslabljena ekipa Niša doživela ubedljiv poraz u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2021, 19:04

Oslabljena ekipa Niša doživela ubedljiv poraz u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa

Odbojkaši Niša ove sezone ne pružaju dobre partije, a na teškom gostovanju u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije pretrpeli su ubedljiv poraz od Crvene zvezde 3:0 (25:9, 25:20, 25:17). Crveno-beli su sada vrlo blizu plasmana u polufinale, a revanš utakmica igra se sledeće srede u Nišu.

Veliki je favorit pred sam duel bila ekipa Zvezde, ali se očekivao jači otpor tima Dragana Svetozarevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pogotovo u prvom setu. Gosti jesu bili oslabljeni neigranjem nekoliko bitnih igrača, ali se očekivalo da u prvom setu osvoje bar dvocifren broj poena. Mnogo veći broj osvojenih poena niški tim imao je u drugom periodu, ali ni tu nisu uspeli da ugroze domaćina, koji je tokom čitavog tog dela igre bio u rezultatskom plusu (25:20).

Ponadali su se odbojkaši Niša na startu trećeg seta da možda mogu bar do jednog seta pred revanš u ”Čairu”. Poveli su sa 8:5, ali su već do sledećeg tehničkog tajm-auta izabaranici Igora Zakića vodili sa 16:14. Do kraja Nišlije uspevaju da osvoje još samo tri poena, pa su tako sada daleko od plasmana među najboljim timovima u najmasovnijem takmičenju.

Ekipa iz Niša u subotu već nastavlja takmičenje u Superligi, kada će imati najteži mogući zadatak, pošto će gostovati višestrukom šampionu, ekipi Vojvodine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.