Orlić u patnji za Kajom, očajan i na terenu

Izvor: Mondo, 19.Nov.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlić" u patnji za Kajom, očajan i na terenu

Pevačica otkačila fudbalera Crvene zvezde, jer je ubeđena da je kriv što su njihove fotografije dospele u javnost. On pati!

Katarina Ostojić Kaja i Vukašin Jovanović bili su tema tabloida pre mesec dana, kada se pročulo da imaju aferu, a ubrzo je stigla i potvrda u vidu fotografija na kojima su ona i on zagrljeni, dok je na jednoj od njih je ona čak i naga.

Pevačica koja je udata za svetski poznatog didžeja je ubeđena da je upravo fudbaler kriv što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su njihove fotografije završile u novinama. Ona ga je samo jednom pozvala nakon objavljivanja fotografija u domaćim tabloidima i od tada ga ne zove.

Njegovi prijatelji kažu da je Vule očajan i da mnogo pati, a da nije u elementu pokazao je i lošom igrom na utakmici koju je mlada reprezentacija Srbije igrala sa Slovenijom u utorak.

"Kaja je zvala Vukašina kada su fotke izašle. Tada je vrištala na njega, rekla mu da je više ne zove, da mu neće dozvoliti da joj uništi brak. On je pokušao da se opravda, ali Kaja nije želela da ga sluša. I od tada mu se ne javlja, a on je očajan. Baš se zaljubio u nju i baš pati. Nadao se da će se razvesti od Džuniora Džeka", piše "Informer.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.