Opterećenje je uvek prisutno

Izvor: Beta, 18.Jan.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opterećenje je uvek prisutno

BEOGRAD, 18. januara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u subotu da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje u odnosu na prethodne utakmice ako želi da pobedi Olimpiju u 17. kolu Jadranske lige.

"Imamo imperativ da odigramo mnogo kvalitetnije u odnosu na utakmice sa Nižnjim i Radničkim, dovoljno dobro da osvojimo nove bodove. , tako da nema razlike", rekao je Radonjić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u hali Pionir.

On je kazao da njegova ekipa ne bi trebalo da ima problema posle teškog putovanja u Rusiju.

"Posle teškog puta u Rusiju mislim da neće biti problema. U dobrom smo statusu, jer smo pred Nižnji imali puno problema sa prehladama igrača i nadam se da će to da prodje do sledeće utakmice", kazao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, Olimpija je mnogo bolji klub nego što ima rezultate.

"Olimpija je klub sa velikom tradicijom. Ove godine su imali nešto slabiji start i nisu na mestu na kojem realno zaslužuju da budu. Sa druge strane, izuzetno kvalitetno su se pokazali u Evrokupu, to je ekipa koja ima i potencijal i iskustvo", naveo je trener crveno-belih.

Utakmica izmedju Zvezde i Olimpije igra se u nedelju od 17 sati u hali Pionir.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radonjić: Tražimo zamenu za Šilba!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje u odnosu na prethodne utakmice ako želi da pobedi Olimpiju u 17. kolu Jadranske lige. ..Dejan Radonjić  .."Imamo imeprativ da odigramo mnogo kvalitetnije u odnosu na utakmice sa Nižnjim i Radničkim,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.