On je pravi heroj Crvene Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je pravi heroj Crvene Zvezde!

Zvezda je slavila u Kelnu i to bez primljenog gola, a velike zasluge idu i na račun sjajnog Milana Borjana.

Izabranici Vladana Milojevića slavili su na gostovanju nemačkom Bundesligašu, na kraju je bilo 0:1, a još jednu sjajnu partiju pružio je i golman koji je letos pojačao "crveno-bele", Milan Borjan.

Sjajni čuvar mreže sa kanadskim pasošem, od starta je pokazao da poseduje kvalitet, spasao je Zvezdu u nekoliko navrata protiv praške Sparte, pa potom i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Krasondara, a na visini zadatka je bio i večeras.

Imao je nekoliko sigurnih odbrana, posebno u smiraj susreta, kada su fudbaleri Kelna na sve načine pokušavali da poravnaju rezultat, imao je i sreće u par navrata, kada su Bitenkort i Miloš Jojić pogađali stative.

Ali, sreća prati hrabre, pa tako ne treba zaboraviti da je zbog povrede koju je zaradio na meču protiv BATE Borisova, Borjan propustio dve utakmice u prvenstvu i da je i pred susret drugog kola grupne faze Lige Evrope protiv "Jarčeva" bio pod znakom pitanja.

Ipak, Borjan je stisnuo zube, stao među stative večeras, a i sam priznaje da mu nije bilo lako, jer su se bolovi povremeno vraćali.

"Ruka je dobro, bilo je bolova, ali hvala Bogu sve je prošlo kako treba.

Imao sam problema tokom utakmice, svaki šut, svaki dodir koji sam imao sa loptom, osećao sam bol, ali taj bol doživljavam samo ja i niko drugi.

Hvala Bogu sve je ispalo kako treba, što je najbitnije, nismo primili gol, odbrana je odradila svoj posao maksimalno, tako da bih bio zahvalan njima i celoj svojoj ekipi što su se tako dobro borili i što su odradili posao",
izjavio je Borjan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Stojković posvetio pobedu povređenom kolegi iz odbrane

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017

Crvena Zvezda je slavila na gostovanju u Kelnu, u okviru drugog kola grupna faze Lige Evrope...Izabranici Vladana Milojevića upisali su prvu pobedu u Ligi Evrope ove sezone, kako su nakon remija protiv BATE Borisova slavili na gostovanju ekipi Kelna...Bilo je na kraju 0:1 za srpskog vicešampiona, Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.