On je danas pretrpeo najviše kritika od navijača Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je danas pretrpeo najviše kritika od navijača Zvezde!

Evo još malo utisaka navijača Crvene zvezde nakon utakmice protiv Žalgirisa.

Žalgiris je danas slavio protiv Crvene zvezde sa 78:76 u okviru prvog kola Evrolige, a kao što smo vam već pisali, navijači su optimistični, smatraju da izabranici Dušana Alimpijevića imaju dosta prostora za napredak.

Crvena zvezda je mogla do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je koristila svoje šanse, propustili su i trojku za pobedu koju je promašio Tejlor Ročesti od kojeg su navijači danas očekivali više.

Ipak, daleko više su očekivali od Džejmsa Feldina i on je danas dobio najmanje pozitivnih komentara.

Tačnije, dobio je gomilu negativnih, evo samo nekih koje smo videli na Tviteru.

Feldin je uspeo da postigne 8 poena, ali je igrao najviše u Crvenoj zvezdi, 30 minuta, a pored toga nije ga bilo kada se lomila utakmica, osim kada je promašio trojku sa 8 metara nakon čega je Pero Antić uhvatio loptu.

Imao je i tri izgubljene lopte danas, očigledno je da nije na najvišem nivou. Ipak, rano je donositi zaključke, od njega bi mogli da očekujemo veliki napredak u igri u narednih mesec dana.

Gde je Dangubić? Nema veze! Ovo je bilo super! Feldin samo da skapira da je došao da zameni Djenku i u odbrani i unapadu!To mora da skapira.

— Srdjan deda (@dedadjinaj) October 13, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovako izgledaju tribine stadiona "Rajko Mitić"!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2017, 16:28

Pogledajte kako izgledaju tribine na današnjem meču, nakon marketinga koji su primenili u Crvenoj zvezdi...Utakmica Crvene zvezde i Dinama u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije je prošla bez velikog broja navijača, što je razljutilo navijače koji su bili na stadionu...Marketing je stupio na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.