Omonija sprema iznenađenje, doskorašnji fudbaler Zvezde stiže na Kipar?

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 11:41

Omonija sprema iznenađenje, doskorašnji fudbaler Zvezde stiže na Kipar?

On bi bio kapitalno pojačanje, sudeći po reputaciji.

Do duela između Omonije i Crvene zvezde ostalo je još malo, a kiparski klub uveliko radi na jačanju svog tima.

Tako kiparski mediji prenose da je jedan od igrača koji su interesantni "zelenima" i Radživ van la Para.

Holanđanin je u aprilu raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i od tada je slobodan igrač, pa bi na Kipar stigao bez obeštećenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Istina, ukoliko bi Van la Para došao pre meča sa "crveno-belima", on ne bi imao prava da zaigra protiv svog bivšeg kluba pošto je rok za licenciranje igrača prošao.

Barem u ovom kolu kvalifikacija, nakon toga Omonija ne bi imala problema da registruje momka koji se nije proslavio u Ljutice Bogdana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba na Kipru: Van la Para poslednje pojačanje Omonije!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2020

Neće doduše igrati protiv Crvene zvezde..Nama ovde možda zvučni smešno, ali na Kipar retko dolaze igrači sa takvom biografijom. Ipak je to fudbaler koji je igrao Premijer ligu i Ligu šampiona. I sad je već viđen kao novo pojačanje Omonije, sutrašnjeg rivala Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Savić: Bolje da sam iskoristio prvu šansu protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je danas da je srećan zbog gola protiv Crvene zvezde, ali i istakao da žali što nije iskoristio prvu šansu na toj utakmici jer bi ona "sigurno imala drugi tok"..."Srećan sam zbog gola, srećan sam što je to bilo baš protiv Crvene zvezde, mog nekadašnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.