Omić novi centar Zvezde

Izvor: RTS, 20.Jan.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omić novi centar Zvezde

Slovenački centar Alen Omić novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je regionalni i domaći šampion.
Omić u Crvenu zvezdu dolazi iz redova Hapoela iz Jerusalima,a sa Zvezdom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Tokom karijere nastupao je još za Zlatorog, Olimpiju, Gran Kanariju, Efes i Unikahu, sa kojom je prošle sezone podigao trofej Evrokupa.
Reprezentativac Slovenije visok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 216 centimetara, igra na poziciji centra i ima 25 godina.
Omić u Zvezdu stiže bez obeštećenja, a jedan od faktora zašto je izabrao Crvenu zvezdu jeste njegov bivši saigrač Nemanja Nedović, koji je imao samo reči hvale o beogradskom klubu.
"Neda je bio moj najbolji prijatelj u Unikahi, momak koji mi je mnogo pomogao na ličnom planu da se snadjem u Malagi, i neko ko je puno doprineo da osvojimo Evrokup, najveći klupski trofej do sada u mojoj karijeri.  Nekako su me Zvezdaši pratili odmalena još u Sloveniji, imam puno prijatelja medju njima, uostalom nije tajna da je Crvena zvezda izuzetno popularna u Sloveniji", izjavio je Omić po dolasku u Zvezdu.
"Nakon Jake Blažiča, Alen Omić je drugi reprezentativac Slovenije koji će nositi dres Crvene zvezde. Nadajmo se da će ostaviti i isti trag i osvajati trofeje kao i Jaka", navodi se na sajtu crveno-belih. 
 
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdino pojačanje na isteku napada: Alen Omić popunio reket na Kalemegdanu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2018

Ugovor do kraja sezone, reprezentativac Slovenije se pita „šta je to neprijateljski komšiluk“..Kao kad ističe vreme za napad, tako je reagovalo rukovodstvo Crvene zvezde i doslovce u završnim trenucima perioda predviđenog za registraciju novajlija dovelo novog centra. U pitanju je Alen Omić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nedović o Omiću: Zvezdaši...

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018

Najbolji prijatelj Alena Omića iz dana u Unikahi, Nemanja Nedović, oglasio se putem Twittera kada je postalo zvanično da će Slovenac u Crvenu zvezdu...Navijači Crvene zvezde su do ponoći čekali pojačanje - i dočekali su ga!..Šampion Srbije i regiona sačekao je poslednje trenutke roka za registraciju...

Nastavak na Mondo...

Nedović zvezdašima: Niste svesni šta ste dobili

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2018

Najnovije pojačanje košarkaša Crvene zvezde je slovenački reprezentativac Alen Omić...Ova vest je obradovala i Nemanju Nedovića kojem je slovenački centar bio saigrač prošle sezone u Unikahi...- Idemooo, zvezdaši niste ni svesni šta ste dobili - napisao je Nedović na Tviteru...Idemoooo zvezdasi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.