Omega: Zvezda nije korektna

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omega: Zvezda nije korektna

Defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts rekao je za 'Sport' da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana bila nepravedna prema njemu.

Roberts je stigao u Zvezdu kao slobodan igrač,a trener Slaviša Stojanović odlučio je da ne računa na njega.

"Totalno sam razočaran statusom u Zvezdi i smatram da prema meni klub nije ispao korektan. Prvo je bilo ovako: da ću čim prekinem saradnju sa Smederevom potpisati ugovor. Zatim sam bio na probi više od tri nedelje i tek onda je definisana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnja."

Roberts je navodno imao i veoma dobru ponudu iz Turske.

„Moj menadžment me je obavestio da imam ponudu Manise od 180.000 evra! Ipak, nijednog trenutka nisam pomislio da pobegnem u Tursku iako sam u Zvezdu došao za samo pet hiljada evra mesečno od kojih sam moram da plaćam stan. To mi je bio dodatni trošak jer moram da pomažem mnogobrojnoj porodici, pa sam odlučio da živim do daljnjeg u klupskom hotelu...“

Uprava crveno-belih ponudila je Robertsu raskid ugovora i 12.000 evra, ali on je to odbio.

„Predložio sam da mi se isplati prva godina od tri potpisane i da se rastanemo. To je bila moja ponuda, pošto je bilo jasno da bi ostao bez kluba do decembra ili januara. Nisam dobio odgovor i moje je da i dalje treniram dok sam u Crvenoj zvezdi, rekao je na kraju Omega.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Omega: Zvezda nije korektna

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts rekao je za 'Sport' da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana bila nepravedna prema njemu...Roberts je stigao u Zvezdu kao slobodan igrač,a trener Slaviša Stojanović odlučio je da ne računa na njega..."Totalno sam razočaran statusom u Zvezdi i smatram da prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.