Olimpijakos - Crvena zvezda 0:0

Izvor: RTS, 12.Dec.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos - Crvena zvezda 0:0

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Atini kod bratske ekipe Olimpijakosa. Oba tima su obezbedila učešće u Top 16 fazi Evrolige, ali motiva za pobedu svakako imaju. Najavljena je spektakularna atmosfera u prvi put ove sezone rasprodatoj dvorani "Mira i prijateljstva".

Košarkaši Crvene zvezde su, pobedom u Valensiji, obezbedili plasman u Top >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 16 dva kola pre kraja prvog dela Evrolige, a ukoliko žele prvo mesto u D grupi, u Pireju će morati da savladaju Olimpijakos u večerašnjoj utakmici pretposlednjeg kola.

Olimpijakos ove sezone nije izgubio zvaničnu utakmicu u dvorani "Mira i prijateljstva" i svakako je favorit.

"Obezbedili smo plasman u Top 16 fazu i utakmica u Atini će za nas biti velika nagrada – da u punoj dvorani iskoristimo tu našu poziciju i da se kroz takav meč školujemo i napredujemo. Sportska motivacija je prisutna, svesni smo protiv koga igramo, ali pokušaćemo da iznenadimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Dvorana u Pireju će prvi put ove sezone biti puna, a očekuje se karnevalska atmosfera na tribinama i zajedničko navijanje bratskih grupa – "Gate 7" i "delija", kojih će, prema poslednjim informacijama, biti oko 500. 

Meč u Atini počinje u 20 sati i 30 minuta, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpijakos - Crvena zvezda 0:2

Izvor: RTS, 12.Dec.2014

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Atini kod bratske ekipe Olimpijakosa. Oba tima su obezbedila učešće u Top 16 fazi Evrolige, ali motiva za pobedu svakako imaju. Najavljena je spektakularna atmosfera u prvi put ove sezone rasprodatoj dvorani "Mira i prijateljstva". ..20.50 - Počeo meč u Atini,...

Nastavak na RTS...

SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: U Atini isto kao u Beogradu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2014

Kao i meč u Beogradu i duel Olimpijakosa i Crvena zvezde u Atini počeo je spektakularnom koreografijom koju su za vou utakmicu pripremili navijači domaćeg tima.. . Pogledajte kako je to izgledalo uoči početka meča 9. kola Evrolige.. . . . hotsport.rs.

Nastavak na HotSport.rs...

"Zvezda dobra, Olimpijakos srećan"

Izvor: Mondo, 13.Dec.2014, 00:27

Vicešampion Grčke "overio" je u četvrtak uveče prvo mesto na tabeli Grupe D pred Top 16 fazu. Pročitajte utiske trenera i igrača Pirejaca posle pobede nad Zvezdom...Dvorana mira i prijateljstva bila je u petak uveče prvi put puna ove sezone. Više od 12.000 gledalaca videlo je borben meč, vođstvo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.