Olanjinka: Očekujem još mnogo trofeja

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 21:41

Olanjinka: Očekujem još mnogo trofeja

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka izjavio je da je imao odličnu saradnju sa Žanom Filipom Krasoom na meču protiv Fenerbahčea.

Crvena zvezda je osvojila turnir u Rusiji, pošto je večeras savladala Fenerbahče 3:1.

Olanjinka je na ovom duelu postigao svoj prvi gol u "crveno-belom" dresu već u 20. sekundi.

"Sjajan meč, svi smo bili na nivou i timski došli do pobede i trofeja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srećan sam zbog toga. Očekujem još mnogo trofeja i ovakvih trenutaka u Zvezdi", izjavio je Olanjinka, prenosi zvanični sajt kluba.

On je bio asistent kod drugog gola Crvene zvezde, koji je postigao Mirko Ivanić.

"Definitivno najbrži gol koji sam postigao u karijeri. Što se Ivanićevog gola tiče, gađao sam drugi ugao, on je samo potvrdio, ali da, on je strelac i veoma sam srećan zbog toga", dodao je napadač "crveno-belih".

On je priznao da je imao odličnu saradnju sa Krasoom.

"Pre meča smo razgovarali o tome kako ćemo da igramo i ko će da se kreće gde. Razumemo se na terenu, sjajno mi je asistirao", istakao je Olanjinka.

Fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva poneo je epitet igrača utakmice.

"Dobra utakmica, sjajno smo se spremili i zasluženo osvojili turnir. Dobro je počela sezona, idemo u pravom smeru i treba da nastavimo tako. Najvažnije je da tim igra dobro. Lepo je, naravno, osvojiti individualno priznanje, i to je svakako još veća motivacija da radimo i napredujemo", istakao je Kangva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.