Ohi pogurao Kopenhagen do nove titule u Danskoj VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 20:34

Ohi pogurao Kopenhagen do nove titule u Danskoj VIDEO

Fudbaleri Kopenhagena su kolo pre kraja šampionata odbranili titulu prvaka Danske i stigli ukupno do 15. pehara namenjenog šampionu države u istoriji.

Kopenhagen kolo pre kraja šampionata ima četiri boda više od drugoplasiranog Nordsjelanda, koji je danas izgubio na gostovanju Brondbiju (1:5), večitom gradskom rivalu novog-starog šampiona Danske.

Mrežu Nordsjelanda je načeo nekadašnji napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde Ohi, ali je priznanje za igrača utakmice otišlo u ruke Matijasa Kvistgardena koji je obeležio utakmicu het-trikom.

Nekoliko časova pre tog meča Kopenhagen je kao gost savladao Viborg (2:1), i na taj način obezbedio titulu, kao i igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će startovati od drugog kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ODLUČIO BORBU U DANSKOJ: Ohi pogurao Kopenhagen ka novom trofeju i Ligi šampiona! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2023

Izuzetan uspeh za bivšeg igrača Crvene zvezde Kopenhagen je jedno kolo pre kraja danskog prvenstvao uspeo da odbrani titulu prvaka te zemlje, koji je njima ukupno 15. u istoriji. Klub iz prestonice ima četiri boda više od drugoplasiranog Nordsjelanda, koji je danas izgubio na gostovanju Brondbiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.