Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024, 22:04

Ogolili smo sve mane Zvezde i Partizana, ali smo otkrili i načine kako mogu da pobede u derbiju

Dovođenje stranog trenera, pregršt novih igrača i velike najave iz Crvene zvezde. Sve je ukazivalo da će šampion ponoviti prethodnu sezonu, gde će titula prvaka biti rešena i mnogo pre poslednjeg kola. Na drugoj strani brda, Partizan je u tišini sklapao kockice. Igor Duljaj je uz dobar skauting i pomoć brojnih poznanstava uspeo da završi velike poslove, a na taj način stvarajući ekipu koja će moći ugroziti na papiru mnogo jačeg rivala i učesnika Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

HET-TRIK NA DERBIJU? KVOTA 40! NIJE GA BILO 56 GODINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 11:23

Samo četvorica igrača uspela da budu trostruki strelci...Mnogo je velikih napadača prošlo kroz Crvenu zvezdu i Partizan u poslednjih pola veka, ali nijedan od njih nije uspeo da postigne het-trik na večitom derbiju...Poslednja dvojica koja su se primakla bili su Ugo Vijeira, koji je dva puta pogodio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.