Ognjenović, Spasić i Rambo Petković u najgorem timu Reala svih vremena!

Izvor: Blic, 08.Jan.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjenović, Spasić i Rambo Petković u najgorem timu Reala svih vremena!

Bivši fudbaleri Crvene zvezde Perica Ognjenović i Dejan Rambo Petković, kao i nekadašnji defanzivac Partizana Predrag Spasić našli su se u najgorem timu madridskog Reala svih vremena.

Prema izboru španskog portala Futbolprimer.es, partije Ognjenovića, Petkovića i Spasića i danas slove za toliko loše u dresu "kraljevića" da su morali da se nađu među neslavnih 11 ikada.

Još jedan igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa prostora bivše Jugoslavije našao se u ovom sastavu, a to je bivši fudbaler Fenerbahčea Elvir Baljić.

U timu Reala su osim tri srpska internacionalca i Baljića i Albano Bizari, Džonatan Vudgejt, Rojston Drente, Klaudemir, Tomas Gravesen, Rinkon i Edvin Kongo.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ognjenović, Rambo i Spasić u najgorem timu Reala svih vremena (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2012

Perica Ognjenović i Dejan Petković su se proslavili igrama u Crvenoj zvezdi, dok je Predrag Spasić iz Partizana važio za jednog od najboljih defanzivaca u bivšoj Jugoslaviji.. Međutim, ono što je zajedničko za svu trojicu to je da se nisu proslavili u madridskom Realu. Španski portal futbolptrprimer.es...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.