Ognjen Kuzmić, povratak u Zvezdu

Izvor: RTS, 04.Jul.2019, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Kuzmić, povratak u Zvezdu

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić se vratio u Crvenu zvezdu. Bivši igrač crveno-belih se u tim koji se sprema za Evroligu vratio iz madridskog Reala.
Posle dve sezone provedene u madridskom Realu, centar reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Crvenu zvezdu, saopštio je tim sa Malog Kalemegdana.

Kuzmić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.
Osim za Zvezdu i Real, Kuzmić je igrao i za Unikahu, Panatinaikos i Golden stejt.
Crvena zvezda je u prethodnih nekoliko dana produžila ugovore sa nekolicimom ključnih igrača, koji su protekle sezone izborili pravo nastupa u Evroligi, a u tim se iz Himkija vratio i ljubimac navijača Čarls Dženkins, dok je novajlija Derik Braun.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA BOMBA NA KALIŠU: Bivši reprezentativac Srbije STIŽE u Crvenu zvezdu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019

Ovo otkriva sve...Vladimir Štimac, bivši reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač Turk Telekoma, napisao je objavu na Tviteru koju su mnogi protumačili kao najavu povratka u Crvenu zvezdu. Štimac je već u dva mandata branio boje kluba sa Malog Kalemegdana i to u periodu od 2008-2010. godine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.