Oglasio se srpski zet, evo kome je poželeo sreću

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se srpski zet, evo kome je poželeo sreću

Srpski je zet, ali je Nemac i pritom igračka legenda Bajerna. Neposredno pred utakmicu Bajerna i Crvene zvezde, na Tviteru se oglasio Bastijan Švajnštajger. Logično, poželeo je sreću nekadašnjem klubu.
Srećno Bajernu na početku puta u Ligi šampiona – napisao je muž Ane Ivanović.
 
Good luck @FCBayern as you begin >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << your @ChampionsLeague journey! #MiaSanMia #UCL
Viel Erfolg @FCBayern zum @ChampionsLeague Start! #MiaSanMia #UCL pic.twitter.com/SNF75tY2WZ
— Basti Schweinsteiger (@BSchweinsteiger) September 18, 2019
Švajnštajger je uz poruku objavio i fotografiju u dresu Bajerna sa peharom Lige šampiona osvojenim 2013. Nemac je dete Bajerna i čak 14 godina je nosio dres kluba iz Minhena. Osim Lige šampiona, osvojio je osam titula prvaka Nemačke, Ligu Evrope, UEFA Superkup i titulu klupskog prvaka sveta.

 


The post Oglasio se srpski zet, evo kome je poželeo sreću appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Ana Ivanović

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.