Oglasio se i Suma i poslao jasnu poruku svima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Suma i poslao jasnu poruku svima! (foto)

Saga se nastavlja, ali kraj se nazire.

Ovog popodneva pojavila se informacija da je Crvena zvezda poslala ponudu za Sejdubu Sumu, ali je ona ubrzo demantovana.

Suma je ubrzo i sam na svom Instagramu potvrdio da se nada da će u utorak stići u Beograd i da će finalizovati transfer u Partizan, iako je priznao da je dobio ponudu i sa Marakane!

A post shared by Seydouba Soumah (@seydoubasoumah) on Jul 17, 2017 at 7:52am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Suma OPET izazvao komentare, šta mu sada znači ovo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017

Saga se nastavlja, videćemo sutra šta sve ovo znači...Sejduba Suma je danas objavio na svom Instagramu fotografiju uz poruku da se nada da će preći u Partizan, međutim, u toku dana je promenio svoj opis...Umesto poruke da se nada ''da će sutra otputovati da potpiše za Partizan'', ali je kasnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.