Oglasio se Zvezdin novajlija, uzbuđenje na maksimumu! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 21:49

Oglasio se Zvezdin novajlija, uzbuđenje na maksimumu! (video)

Novi Zvezdin košarkaš oduševljen što će obući dres ovog kluba.

Američki bek Džordan Lojd je veliko pojačanje Crvene zvezde mts pred početak nove sezone imajući u vidu njegov status u Valensiji gde je igrao pre ekipe koju će u sledećoj sezoni predvoditi Saša Obradović.

On se oglasio video porukom, ona je za navijače Crvene zvezde mts.

"Veoma sam uzbuđen što vam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pridružujem u Beogradu u narednoj sezoni. Čuo sam zaista mnogo dobrih stvari o gradu, navijačima i treneru ekipe i to je stvarno neverovatno. Sve poruke podrške koje sam dobio na društvenim mrežama od vas od kada sam potpisao ugovor su neverovatne, osećam veliku podršku i ljubav od prvog dana", kaže Lojd.

U dahu je nastavio.

"Ne mogu da dočekam da se susretnem sa vama. Dobićete 100 odsto od mene svakoga dana, svake noći i biću potpuno posvećen. Veoma sam uzbuđen i ne znam šta više da kažem", rekao je Lojd.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.