Oglasio se Ognjen Kuzmić: Hvala svima od srca!

Izvor: RTS, 24.Jul.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Ognjen Kuzmić: Hvala svima od srca!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspešno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće, a danas se prvi put obratio javnosti. Hvala svima od srca na brizi koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživeo tešku nesreću, poručio je Kuzmić putem klupskog sajta.
Centar Zvezde Ognjen Kuzmić uspšeno se oporavlja posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre deset dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i od ponedeljka se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Kako navode crveno-beli na svom sajtu, oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.
Predstavnici kluba i u sredu su obišli Ognjena Kuzmića, koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.
"Želeo sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo.
Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.
Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred!", rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom centru u Beogradu.
O nastavku oporavka Ognjena Kuzmića, klub će, kako navodi, redovno obaveštavati javnost.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmić se javio Delijama: Hvala svima

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2019

Prognoze su bile pesimističke, ali talas pozitivnih vesti zapljusnuo je sve ljude koji su se molili za zdravlje centra Crvene zvezde Ognjena Kuzmića. Posle saobraćajne nesreće 14. jula reprezentativac Srbije se odlično oporavlja. Od ponedeljka se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra...

Nastavak na MozzartSport.com...

SLIKE KOJE SLAMAJU I NAJTVRĐA SRCA: Ognjen Kuzmić se po prvi put oglasio na društvenim mrežama posle saobraćajke! Slike koje je podelio sa pratiocima NIKOGA NE OSTAVLJAJU RAVNODUŠNIM!

Izvor: Kurir, 24.Jul.2019

Danas se po prvi put u javnosti pojavila fotografija Ognjena Kuzmića posle saobraćajne nesreće koju je doživeo 14. jula ove godine. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.