Oglasili se u Zvezdi: Kakva ponuda za Kataija?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasili se u Zvezdi: "Kakva ponuda za Kataija?"

Zvezda teško funkcioniše bez Aleksandra Kataija, videli smo to i juče protiv Napretka. Izgleda da uprava ne želi tek tako da ga proda.

Juče su španski mediji, konkretno "AS", pisali da će Aleksandar Katai, najbolji igrač domaćeg šampionata promeniti sredinu i zaigrati u španskoj Selti.

Ipak, od toga nema ništa, makar za sada.

"Niko u klubu ništa ne zna o njegovom transferu. Čak i sam Katai", rekao je Blažo Raosavljević, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Telegraf".

"Kod nas je sve moguće. Ali sigurno neće otići do kraja avgusta", kratko je prokomentarisao Blažo Raosavljević situaciju oko Aleksandra Kataija.

Dakle, Delije ne treba da brinu da li će najbolji igrač Crvene zvezde na početku ove sezone otići.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.