Odložen meč Zvezde sa Čukom

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen meč Zvezde sa Čukom

Crvena zvezda neće igrati predstojećeg vikenda utakmicu protiv Čukaričkog.

Utakmica šestog kola domaćeg prvenstva između Crvene zvezde i Čukaričkog koja je planirana da se igra predstojećeg vikenda je odložena.

Aktuelni šampion Srbije je uputio molbu direktoru Linglong Super lige Vladimiru Bulatoviću da se odloži meč protiv Čukaričkog, a danas je i doneta odluka da se tako i učini u korist bolje pripreme Crvene zvezde za utakmicu protiv Jang bojsa.

Crvena zvezda igra sutra utakmicu protiv Jang bojsa u Švajcarskoj od 21 čas, a revanš je u utorak 27. avgusta takođe u 21 čas.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Partizanu odložen meč!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Meč koji je planiran da se igra predstojećeg vikenda, neće biti odigran...FK Partizan je danas obavestio javnost da utakmica 6. kola Linglong Super lige između Partizana i Radnika neće biti odigrana u prvobitno zakazanom terminu...Sve je podređeno utakmicama crno-belih i Moldea, prvi meč je na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.