Odložen meč Borca i Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen meč Borca i Zvezde

Utakmica 6. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde,prvobitno zakazana za nedelju 20. avgusta, odložena je zbog lošeg stanja nove travnate podloge na stadionu u Čačku, saopšteno je iz Zajednice superligaša.

Kako se navodi, na osnovu izveštaja nadležne komisije koja je izvršila pregled stadiona FK Borac i konstatovala da nova travnata podloga još uvek nije u stanju koje je prihvatljivo za igranje utakmica Superlige, doneta je odluka o odlaganju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Ujedno, konstatovano je da bi zbog nepodobne travnate podloge moglo doći do povređivanja igrača oba tima.

Odložena utakmica biće odigrana u novom, prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno utvrđen u zavisnosti od rezultata Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Na ovaj način Zvezda će imati dovoljno odmora između prvog i drugog meča protiv ruskog Krasnodara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložena utakmica između Borca i Crvene zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2017

Utakmica 6. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde, prvobitno zakazana za nedjelju 20. avgusta, odložena je zbog lošeg stanja nove travnate podloge na stadionu u Čačku, saopšteno je iz Zajednice superligaša...Kako se navodi, na osnovu izvještaja nadležne komisije koja je izvršila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.