Odlazak iz Zvezde, treća sreća?!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 09:38

Odlazak iz Zvezde, "treća sreća"?!

Poslednji trenutak za prodaju...

Posle dve godine od dolaska iz Vojvodine, Dušan Jovančić bi ovog leta mogao da napusti Crvenu zvezdu, prenosi Mondo.

Zanimljivo je da po njega ponovo dolazi mađarski Ferencvaroš koji je već dva puta pokušao da ga otkupi - prvi put dok je bio član Vojvodine, a onda i zimus.

U zimskom prelaznom roku, Ferencvaroš je nudio 700.000 evra za njegov transfer, Zvezda je bila spremna da prihvati ponudu, ali Jovančić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije postigao dogovor oko ličnih uslova.

Jovančić je zimus bio u pregovorima sa španskim Alavesom, koji je kasnije doveo Ljubomira Fejsu na pozajmicu iz Benfike, a spekulisalo se da pregovara i sa poljskim Lehom.

Treba istaći da se Ferencvaroš nalazi pred titulom u Mađarskoj, te da će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zanimljivo, Jovančić ima 29 godina, i ovo mu je potencijalni prvi inostrani transfer, a možemo slobodno da kažemo da je Nenad Lalatović najzaslužniji za njegov iskorak na najvećoj domaćoj sceni, pošto ga je poveo sa sobom iz čačanskog Borca u Vojvodinu u zimu 2016. godine.

Do tada, Jovančić je igrao za beogradsku Slaviju, Šumadiju i Zemun...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.