Odbojkaši Zvezde eliminisali Novi Pazar u majstorici plej-ofa

Izvor: Press, 06.Apr.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Zvezde eliminisali Novi Pazar u majstorici plej-ofa

Kobiljski: Novosađani su ligaški deo završili kao prvi, imaju prednost domaćeg terena i jasno nam je da nas očekuje veoma težak zadatak. Ali, mi smo spremni za izazov.
foto: novosti.rs
Prvak je pregrmeo Novi Pazar. Odbojkaši Crvene zvezde su u četiri veoma dramatične polufinalne utakmice tri puta uspeli da izađu kao pobednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i da zakažu finalne okršaje, od 13. aprila u Novom Sadu, sa Vojvodinom. Crveno-beli će učiniti sve da šesti put zaredom osvoje titulu prvaka Srbije.
- Napravili smo veliki uspeh jer smo eliminisali veoma kvalitetnu ekipu, koja je odlično vođena od veoma dobrog trenera, Saše Stefanovića. Serija je bila iscrpljujuća i odlučivale su nijanse - ističe strateg crveno-belih Dragan Kobiljski.
Vremena za slavlje nema. Zvezdaše očekuje borba za krunu sa Vojvodinom. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala, ali i mečeva za titulu iz 2012. i 2014. godine. Beograđani se nadaju da će opet da budu uspešniji.
- Imamo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za Novosađane. Oni su ligaški deo završili kao prvi, imaju prednost domaćeg terena i jasno nam je da nas očekuje veoma težak zadatak. Ali, mi smo spremni za izazov - podvlači Kobiljski.
Preksinoćni duel sa Novim Pazarom bio je veoma uzbudljiv. Zvezda je vodila sa 1:0, 2:1, gosti se nisu predavali ni kada su gubili u taj-brejku sa 14:11. Na kraju je presudila greška Novopazaraca.
- I oni i mi prikazali smo odličnu odbojku u svim mečevima. Bilo je do kraja neizvesno, ali mislim da smo mi zasluženo izborili finale. A u mečevima za titulu sve je otvoreno. Nadam se da ćemo nadmudriti Novosađane - ističe Dušan Stojsavljević.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Centar Cedevite: U Zvezdi ne znaju šta im spremamo, neka misle o tome…

Izvor: Telegraf.rs, 07.Apr.2017, 10:39

Bliži se finalna serija ABA lige posle koje će poznato da li prstenje menja vlasnike ili ostaje na rukama šampiona iz Beograda...Košarkaši Crvene zvezde su, prema svim ocenama, favoriti u finalnoj seriji protiv Cedevite iz više razloga: prednost domaćeg terena, odlična sezona, dva puta su već...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.