Izvor: Radio 021, 08.Feb.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Voše izgubili od Zvezde posle preokreta

Odbojkaši Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde sa 3:2 u setovima, u drugoj utakmici Mini lige.

Novosađani su ispustili prednost od 2:0 u setovima protiv svog najvećeg rivala u borbi za titulu prvaka države. Malo ko je očekivao da će Voša na domaćem terenu ispustiti tako veliku prednost i dozvoliti protivniku da napravi preokret i približi joj se na tabeli.

Voša je prvi set dobila rutinski, bez ikakvih problema, sa 25:14. U drugom setu Zvezda je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zašto je pretendent za titulu i pružila dobar otpor. Igralo se poen za poen sve do 21:21, kada je odgovornost preuzeo Kujundžić, koji je doneo vođstvo svom timu.

Kada je delovalo da će Novosađani upisati još jednu pobedu, došlo je do preokreta. Zvezda je zaigrala mnogo bolje, vodila se velika borba u trećem setu, ali su se bolje pokazali igrači iz Beograda koji su uzeli set sa 25:21.

Slična igra viđena je i u četvrtom setu. Beograđani su poveli, ali je Voša preko Mehića uspela da izjednači, pa i da dođe u priliku za vođstvo, što se nije ostvarilo zbog grešaka i nepažnje. Zvezda je izjednačila osvajajući set sa 25:22.

Borba se nastavila i u taj-brejku, ali su Vojvodini nedostajali servis i koncentracija. S druge strane, Zvezda je upravo preko servisa stigla do prednosti koju je sačuvala do kraja za pobedu od 3:2.

Voša je i dalje prva u prvenstvu, a odmah iza nje je Crvena zvezda. U narednom kolu, 15. februara, Vojvodina gostuje Mladom radniku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.