Odbojkaši Radničkog dočekuju Jedinstvo u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije (utorak, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 10.Dec.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog dočekuju Jedinstvo u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije (utorak, 18 h)

U prvom meču polufinalne serije 54. Kupa Srbije za odbojkaše, kragujevački Radnički ugostiće u utorak, 11. decembra od 18 časova u hali „Jezero“ ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. Za Kragujevčane je od velikog značaja da dobiju ovaj meč i steknu što je moguće veću prednost pred revanš u Staroj Pazovi krajem meseca.
Sreća je pogledala odbojkaše Radničkog prilikom žrebanja za polufinale Kupa Srbije, jer su u konkurenciji Vojvodine, Crvene zvezde i Jedinstva dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << na papiru najpoželjnijeg rivala. Međutim, daleko od toga da se iskusna ekipa iz Stare Pazove može potcentiti i shvatiti kao lak protivnik.
Ovo potvrđuje i srednji bloker Kragujevčana Nikola Goić, koji će voditi žestoku bitku na mreži proti vrlo dobrih srednjaka Jedinstva.
– Pre svega ne mogu, a da ne kažem da smo imali sreće prilikom žrebanja za polufinalne mečeve Kupa Srbije. U konkurenciji mogućih rivala, izvukli smo ekipu koja nam po mom mišljenju najviše odgovara, ali to nikako ne znači da treba potceniti ekipu Jedinstva, koja je sastavljena od iskusnih igrača. – ističe Goić.
Jedinstvo je dosadašnjim igrama u oba domaća takmičenja pokazalo da je izuzetno neugodna i uigrana ekipa, koja je već duže vreme igra u ovom sastavu. Uostalom, uverili su se u to odbojkaši Radničkog u prvom prvenstvenom okršaju ove sezone u „Jezeru“, u kome su uspeli da slave posle velike borbe u pet setova.
Jedinstvo ima izuzetno iskusan sastav, koji je već duže vreme zajedno na okupu
Nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiv i neizvestan dvomeč, u kome će nijanse odlučivati o pobedniku i budućem finalisti. Kragujevčanima bi pobeda u prvom susretu sa što većom set razlikom enormno značila pred revanš u Staroj Pazovi.
– Mi ćemo se svakako potruditi da u predstojećim mečevima pružimo svoj maksimum i da već u prvoj utakmici napravimo dobar rezultat koji će nam dosta olakšati posao u revanšu na neugodnom terenu u Staroj Pazovi. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem kragujevačku publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam u ostvaranju nasih ciljeva jer nam njihova podrška mnogo znači, što su uostalom pokazali i svi prethodni mecevi koje smo odigrali na domaćem terenu. – poručio je Goić.
Nadamo se da će Kragujevčani ispoštovati ovaj Goićev apel i propisno ispuniti tribine „Jezera“, kako bi pružili podršku ovim momcima u borbi za plasman u finale Kupa Srbije.
M. P.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkaši Voše protiv Zvezde za finale Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2018

U narednim danima saznaćemo koja dva tima će se boriti za pehar odbojkaškog Kupa Srbije. Sutra se igraju prvi polufinalni mečevi. Od 18 časova Radnički dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove, a Crvena zvezda Vojvodinu. Novosadski crveno-beli u Beograd odlaze motivisani da ostvare pozitivan rezultat...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.