Odbio sam Zvezdu jer nisam loš čovek

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odbio sam Zvezdu jer nisam loš čovek"

Trener fudbalera Čukaričkog i selektor mlade reprezentacije Srbije izjavio je danas da se nikada u karijeri nikom nije nudio i otkrio da je nedavno odbio poziv Crvene zvezde jer nije loš čovek i želeo je da bude korektan prema klubu i reprezentaciji.

"Ispao bih nekorektan prema Čukaričkom i reprezentaciji da sam prihvatio. Ispravno sam odlučio, iako sam odbio nešto što nikad niko ne bi odbio. Uradio sam tako zbog svog stava, kućnog vaspitanja i karaktera. U Zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam ponikao, ali ispao bih loš čovek da sam prihvatio, a ja to nisam", rekao je Lalatović za sajt Čukaričkog.

On je prokomentarisao i kritike posle neuspeha sa mladom reprezentacijom na prvenstvu Evrope u Poljskoj.

"Za svaki uspeh je potrebna i sreća. Bili smo bolji od Portugalije i Makedonije, a sa Španijom smo igrali fenomenalno sa igračem manje 60 minuta i ne treba kritikovati. Ne može meni niko da oduzme najbolje trenerske rezultate u Superligi. Marko Nikolić ima duplu krunu, ali gledaju se i rezultati u Evropi, a kao trener Vojvodine u Evropi u osam utakmica sam imao jedan poraz, u prvenstvu za 13 meseci nisam izgubio utakmicu. Strani stručnjaci kažu da ste ispred svih u Superligi, ali ne može u Srbiji da se oprosti uspeh. Jedva čekaju u meni da vide neuspeh, ali ja im to neću dozvoliti. Čim imaš rezultat, stav i ne daš na sebe odmah smetaš. Ne dotiču me loši komentari, jako sam zadovoljan kako ide moja trenerska karijera", poručio je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Doneo sam ispravnu odluku kada sam odbio ponudu Zvezde

Izvor: Beta, 29.Jun.2017

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je doneo ispravnu odluku kada je odbio ponudu Crvene zvezde, pošto bi u suprotnom ispao nekorektan prema svom sadašnjem klubu i mladoj reprezentaciji čiji je selektor.Lalatović je za klupski sajt rekao da se nikome nije nudio i da su...

Nastavak na Beta...

Lalatović otkriva: Zvezda me je zvala, ali ispao bih loš čovek...

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017

Trener fudbalera Cukaričkog i selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović izjavio je danas da se nikada u karijeri nikom nije nudio i otkrio da je nedavno odbio poziv Crvene zvezde jer nije loš čovek i želeo je da bude korektan prema klubu i reprezentaciji...- Ispao bih nekorektan prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.