Od Stojkovića tražen reket

Izvor: B92, 08.Mar.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Stojkovića tražen reket

Niš -- Bombaški napad na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Pasi Poljani organizovao je jedan od huligana koji se trenutno nalazi u zatvoru. Tražili 50.000 evra.

Prema prvim procenama policijske istrage, ovaj pripadnik ekstremnih navijačkih grupa Crvene zvezde napao je proslavljenog fudbalera i trenera iz osvete jer je odbio da mu plati reket od 50.000 evra, saznaje "Blic".

List piše da Stojković ovu mogućnost nije pominjao policiji, ali se istragom došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacije da je od njega zahtevan novac.

Policija je skoro u potpunosti kao mogući motiv odbacila opciju da je bomba bačena jer neko navodno nije vratio dug Piksiju, tako da je u ovom trenutku veoma izvesno da iza incidenta stoje navijači.

U dosadašnjem toku istrage na DNK analizu upućena je kašika bombe koja je pronađena nakon eksplozije na kojoj je bio određeni biološki trag. U toku su provere da li je taj nalaz dovoljan za identifikaciju napadača.

Kašikara u dvorište Stojkovićeve porodične kuće u Pasi Poljani bačena je 23. februara u večernjim satima. Incident je policiji prijavljen tek sutradan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.