Ocene - Zvezdin industrijalac ponovo radi!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocene - Zvezdin "industrijalac" ponovo radi!

Evo naših ocena na večerašnjem meču.

Crvena zvezda je večeras pokazala klasu u odnosu na Helsinki, bolji su tim, ali potrebno je još 90 minuta dokazivanja u gostima kako bi se obezbedio prolaz u narednu fazu, tačnije, u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde će pobednika najverovatnije čekati Kopenhagen.

Da li je sve funkcionisalo kako treba?

Vladan Milojević bi trebalo da izrazi zadovoljstvo igrom svog tima, možda je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovo i najbolje izdanje do sada i što je najbitnije, nije dozvolio protivniku da dođe ni do šanse iz uigranih akcija.

Bilo je par opasnih akcija, ali su se one desile nakon grešaka domaćih igrača.

U odbrani su svi odigrali dobro, disciplinovano uz par grešaka, a jedna je mogla da bude kritična. Na sredini terena ističemo junački posao Jovičića, mnogi su prokomentarisali da se vratio u formu u kojoj je bio pre dve godine, što je zaista tačno i moglo se videti na večerašnjem meču.

Jovančić je odigrao nešto slabije nego inače, može on to daleko bolje, posebno mislimo na ofanzivne zadatke. Marin nije imao asistenciju, ali je bio učesnik kod oba gola na indirektan način, pošto su akcije tekle preko njega. Krilni igrači malo iznad proseka, dovoljno dobri za Helsinki koji je igrao pravi bunker. Jevtović je uneo živost, Ben prosečan, Ivanić je imao tu sjajnu asistenciju, a Vukanović doprineo dodatnom ofanzivom u završnici.

Napadači radili ono što treba, postizali su golove što je najbitnije za njihovo samopouzdanje.

Borjan bez ocene - Stojković 6,5, Babić 6,5, Milunović 7, Rodić 7 -  Jovičić 8, Jovančić 6,5 - Ben 6,5 (od 85' Vukanović), Marin 7, Ivanić 7 (od 63' Jevtović 6,5) - Boaći 7 (od 72' Pavkov 7).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.