Očekujemo bolju igru Zvezde nego u prvoj utakmici

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 23:48

"Očekujemo bolju igru Zvezde nego u prvoj utakmici"

Revanš meč finala plej-ofa Superlige Srbije između vaterpolista Crvene zvezde i Novog Beograda igra se u sredu od 20 sati na bazenu Sportskog centra "25. maj".

Novobeograđani vode u finalnoj seriji sa 1-0, pošto su u prvom meču slavili rezultatom 13:8.

Odličnu uvertiru pred šesti duel sa crveno-belima u ovoj sezoni, ekipa trenera Živka Gocića imala je u Ligi šampiona pošto je u pretposlednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolu u Budimpešti savladala OSC sa 11:9.

"Mislim da će ova utakmica biti mnogo teža od one prve u finalnoj seriji koji smo dobili prošle nedelje. Igramo u gostima, a poslednja dva puta kada smo se borili za trofej na bazenu „25. maj" smo izgubili. Neće biti nimalo lako", kaže prvotimac Novog Beograda Nikola Jakšić.

"Ako se striktno budemo držali zadataka i taktičkih dogovora ne bi trebalo da imamo problema na kraju. Mislim da smo bolja ekipa, da imamo kvalitetnije igrače, ali to treba da pokažemo i u bazenu. Dešavaju nam se ogromni padovi u igri i ako to uspemo da korigujemo verujem da možemo da zabeležimo pobedu".

Jakšić veoma respektuje ekipu Crvene zvezde.

"To je veoma dobar tim, a najveće probleme nam prave preko dva odlična centra. Ako ih zaustavimo na pravi način pobeda ne bi trebalo da se dovede u pitanje", konstatovao je Jakšić.

Grčki reprezentativac i kapiten Novog Beograda Angelos Vlahopulos nada se odbrani titule šampiona Srbije već u sredu:

"Očekujem da će Zvezda pružiti bolju igru nego u prvoj utakmici, a sigurno će biti mnogo agresivniji. Činjenica je da mnogo bolje igraju kao domaćini i sigurno će to pokušati da iskoriste. Biće neophodno da zadržimo fokus i maksimalno ozbiljan pristup. Motiva imamo na pretek i silno želimo da ovu finalnu seriju okončamo već u sredu", zaključio je Vlahopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.