Obustavljen stečajni postupak nad Zvezdom, odblokirani računi crveno-belih

Izvor: Blic, 04.Jul.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen stečajni postupak nad Zvezdom, odblokirani računi crveno-belih

Privredni sud u Beogradu dao je potvrdu o pravosnažnosti rešenja kojim se usvaja unapred pripremljeni plan reorganizacije KK Crvena zvezda, što znači da je zvanično obustavljen stečajni postupak nad klubom sa Malog Kalemegdana

Time su takođe odblokirani svi računi KK Crvena zvezda koji su bili u neprekidnoj blokadi od maja 2004. godine.

Po donošenju ovog pravosnažnog rešenja sva potraživanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prava poverilaca i drugih pravnih lica i obaveze KK Crvena zvezda uređuju se isključivo po uslovima iz plana reorganizacije.

Usvojeni plan reorganizacije predstavlja izvršnu ispravu i smatra se novim ugovorom za izmirenje potraživanja koja su poverioci imali prema KK Crvena zvezda.

Povezane vesti: Crveno-beli do kraja sezone pod imenom Crvena zvezda DIVA!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.