Obustavljen bojkot navijača, Zvezdine pristalice sa juga poslednje izlaze sa stadiona

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen bojkot navijača, Zvezdine pristalice sa juga poslednje izlaze sa stadiona

Prioritet pri izlasku sa stadiona Karađorđe nakon nedeljne utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde imaće navijači sa zapadne i sedećih tribina, dogovoreno na današnjem sastanku predstavnika policije sa upravom kluba.

Zvezdini navijači sa južne tribine biće zadržani sve dok se stadion ne isprazni što je bio razlog da se najavljeni protest navijača domaćeg kluba obustavi.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << FK Vojvodine ranije su najavili da će bojkotovati predstojeći derbi 7. kola Superlige. Oni su u dva navrata javno tražili od kluba da ih podrži, a od čelnika novosadske policije da se izjasni zbog čega prilikom gostovanja Zvezde i Partizana gostujući navijači imaju prednost prilikom izlaska sa stadiona.

Kako je danas saopšteno, zobg radova na izgradnji tržnog centra "Promenada" ne postoje uslovi za smeštaj gledalaca na istočnu tribinu. Iz istog razloga, navijači Crvene zvezde na južnu tribinu neće moći da uđu preko ulaza pored nekadašnjih teniskih terena, već na ulaz pored blagajne (između zapada i juga) te će njihov dolazak biće moguć samo iz pravca Bulevara oslobođenja.

"Na osnovu bezbednosne procene, doneta je zajednička odluka da kapacitet zapadne tribine za ovaj meč bude smanjen, zbog čega će biti zatvoreni sektori 1 i 2 (bliži južnoj strani stadiona), a dolazak navijača Vojvodine na zapad i sever biće moguć samo iz pravca ulice Maksima Gorkog. Svim ljubiteljima fudbala naglašavamo da na dan meča neće biti prodaje ulaznica, već će se prodaja ulaznica za predstojeći derbi vršiti isključivo u subotu. U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina", navode iz FKV.

Utakmica Vojvodina - Zvezda igra se u nedelju od 19h na Karađorđu, a nakon plasmana beogradskog kluba u Ligu šampiona najavljeno je veliko prisustvo njihovih pristalica na meču u Novom Sadu.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka meča, a cene karata koje se mogu kupiti samo u subotu iznose 1.000 dinara za zapadnu, odnosno 500 dinara za severnu i južnu tribinu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.