Obradović pred Zvezdu: Očekujem zanimljivu seriju

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 15:26

Obradović pred Zvezdu: Očekujem zanimljivu seriju

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da tim mora da bude na visokom nivou ako želi da pobedi Crvenu zvezdu u prvom meču finala ABA lige.

Partizan će u utorak od 20 sati u "Štark areni" dočekati Crvenu zvezdu u prvom meču finala plej-ofa regionalnog takmičenja.

Finalna serija se igra na tri pobede, a crno-beli imaju prednost domaćeg terena, a Obradović je uoči duela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa "crveno-belima" imao poruku za navijače Partizana.

"Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da bodre ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvezde osećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci", rekao je Obradović.

On je istakao da se njegov tim dobro pripremio za prvi duel sa Crvenom zvezdom, koja brani titulu regionalnog šampiona.

"Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu", istakao je Obradović.

Plejmejker Partizana Jam Madar izjavio je da očekuje težak meč.



"Znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo",
poručio je Madar.

Partizan je pozvao navijače da ranije dođu u halu kako se zbog kontrola na ulazima ne bi stvarala gužva.

"Klub još jednom poziva navijače da svu svoju energiju usmere isključivo na podršku crno-belima, bez ikakvih verbalnih ili fizičkih ispada. Partizan je na terenu izborio prednost domaćeg terena i podršku publike na čiju svest apeluje kako bi tu prednost zajedničkim snagama odbranili", ističe se na sajtu Partizana.

Drugi meč je na programu u četvrtak od 20 sati. a treća utakmica biće odigrana 18. juna.

Ćetvrti meč na programu je 20. juna, a eventualna majstorica dva dana kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Moramo da budemo na visokom nivou ako želimo da pobedimo u prvom meču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegov tim mora da bude na visokom nivou ako želi da pobedi Crvenu zvezdu u prvom meču finala plej-ofa ABA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nedović pred početak finala sa Partizanom: Značajno smo se pormenili i mi i oni, serija će biti psihički teška

Izvor: Danas, 12.Jun.2023

Finalna serija ABA lige startovaće sutra. Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni (20.00) a s obzirom na prednost domaćeg terena, crveno-beli će težiti ka tome da što pre dođu do brejka.

Nastavak na Danas...

Evo gde možete da gledate prenos meča Partizan – Crvena zvezda

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jun.2023, 11:23

Počinje finalna serija… Košarkaši Partizana ovog utorka u “Štark areni” dočekuju Crvenu zvezdu u prvom meču finala plej-ofa ABA lige. Crno-beli u ovaj meč ulaze posle serije sa Studentskim centrom i duelima sa Cedevita Olimpijom, dok su crveno-beli put do finala “krčili” duelima sa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.