Izvor: RTS, 31.Okt.2020, 11:14

Obradović o ”poklon pobedi” Himkija

Trener Crvene zvezde Saša Obradović nije bio zadovoljan nakon meča protiv Himkija u Rusiji i veruje da je njegov tim ”poklonio” pobedu protivniku.
Zvezda je i pored tri vrlo dobre četvrtine u poslednjoj posustala, te doživela poraz u Podmoskovlju - 83:77.

Način na koji je utakmica završena razumljivo nije zadovoljila trenera Sašu Obradovića.
"Ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << žal za propuštenom šansom da iznenadimo velikog protivnika, u nekim momentima su se ponovile greške iz utakmice sa Fenerom gde smo jednostavno dali protivniku pobedu našim lošim odlukama u napadu. Moramo da učimo iz utakmice u utakmicu i da budemo više konkretni", rekao je strateg srpskog evroligaša.
On je dodao da je zadovoljan debijem Džonija O’Brajanta, ali da i njemu kao i Teriju i Ročestiju nedostaje još rada sa ekipom.
"Potpisom i igrom Džonija O'Brajanta smo dobili kvalitet više, ali on kao i Ročesti i Teri zaostaju i na fizičkom kao i na taktičkom planu, stvara se nova hemija i treba vremena kojeg nemamo, ali i to je proces kroz koji moramo da prođemo da bi prava slika tima bila čista", zaključio je Saša Obradović. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.