Izvor: RTS, 27.Maj.2022, 23:02

Obradović: Zaslužena pobeda Crvene zvezde

Trener Partizana Željko Obradović rekao je nakon poraza svoje ekipe od Crvene zvezde u prvom meču finalne serije ABA lige da su njegovi košarkaši izgubili koncentraciju, što su crveno-beli znali da kazne.
Partizan je tokom prvog poluvremena imao prednost od 7 poena, međutim u nastavku, crveno-beli su odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mnogo bolje.
 



“Zaslužena pobeda Crvene zvezde. Izgubili smo koncentraciju u drugom poluvremenu, što su oni znali da kazne. To su boljke koje traju cele sezone. Dozvolili smo im da se razigraju, znaju da čitaju odbranu, dobro se kreću. Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde”, rekao je Obradović.


Dodaoje da su pobednika doneli kraj prvog i početak drugog poluvremena.


“Krajem prvog poluvremena i početkom treće četvrtine smo slabo odigrali. Prvo odbrana pa onda i napad. Protok lopte je bio slab, loše smo se kretali. Zvezda je preozbiljan tim da bi tu prednost izgubila”, kazao je Obradović.


Naredni meč finalne serije igra se u nedelju od 20 časova. Crvena zvezda će biti domaćin.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.