Izvor: RTS, 13.Okt.2020, 23:49

Obradović: Zaslužen poraz, da naučimo iz toga

Žalgiris je zasluženo pobedio, bili su snažniji i strpljiviji i uradili su ono što su hteli, ocenio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović poraz svog tima u Beogradu od šampiona Litvanije.
"Morali smo da budemo pametniji, uzimali smo loše šuteve. Nisam srećan kako smo odigrali i moramo da naučimo iz toga", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Kako je naveo, Zvezdina organizacija napada nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobra.
"Ne može na kraju da ti neko pokaže kako se dobijaju utakmice sa slobodnih bacanja. Tako velike ekipe pobeđuje manje. Kad si u bonusu, onda pokušavaš iz reketa da postigneš skok", istakao je Obradović.
Zvezda bi u četvrtak trebalo da gostuje Asvelu, ali je taj meč neizvestan jer je francuski tim desetkovan korona virusom i večeras je otkazana utakmica protiv grčkog Panatinaikosa.
"Ne znam šta će biti, to je pitanje za druge ljude. Ako dobijemo neki savet da idemo da igramo, ponašaćemo se profesionalno i odgovorno", zaključio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Litvanija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obradović: Zaslužen poraz, da naučimo iz toga

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2020, 08:01

Žalgiris je zasluženo pobijedio, bili su snažniji i strpljiviji i uradili su ono što su htjeli, ocijenio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović poraz svog tima u Beogradu od šampiona Litvanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.