Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020, 00:20

Obradović: Nedopustivo, mora da postiji malo ponosa... (VIDEO)

Trener crveno-belih na kraju ipak srećan zbog pobede...

Trener Crvene zvezde Saša Obradović kazao je posle mučenja sa Splitom da nije zadovoljan kako je izgledala centarska linija crveno-belih. On je pokušao da pronađe delić opravdanja u umoru, međutim kada je podvukao crtu jedna reč bila je dominantna u oceni - nedospustivo!

"Nisam očekivao ovako težak meč, niko nije mogao da očekuje... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ako bismo da tražimo opravdanja, onda bi to bila putovanja, jake i zahtevne utakmice u nizu. Velika potrošnja protiv Reala... Tako je kada manjim ekipama daš šansu od samog početka. Onda se mučiš celu utakmicu“, kazao je Obradović.

A onda su na tapet došli centri...

"Vranković i Luković su dominirali protiv naših visokih igrača. Nedopustivo. O tome moramo da razgovaramo. Bez obzira na umor, pošten odnos mora da postiji. Malo ponosa, kako bi se sačuvao igrački rejting i reputacija. To je falilo. Nadam se da ćemo naučiti nešto iz ovoga“.

Zvezda je kasno upalila, u finišu stvari su izgledale mnogo bolje.

"Pitanje je zašto nismo tako igrali od samog početka, zašto je ta prva četvrtina bila na onakvom nivou. O tome moramo da pričamo. Ne možeš da imaš isti odnos prema Ljulju i Rudiju i prema nekim drugim igračima, bez nipodaštavanja nečijeg talenta. Ali sigurno da je u glavama drugačija slika. Protiv toga se svi borimo, ja mislim da evroligaške ekipe imaju tu vrstu problema. Na kraju, eto, dobili smo i to je najvažnije“, zaključio je Saša Obradović.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Obradović: Nedopustiva igra pod košem

Izvor: RTS, 16.Nov.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović priznao je da nije očekivao tešku utakmicu protiv Splita. . Crveno-beli su u 7. kolu ABA lige posle velike muke pobedili Split 78:76, a gostujuća ekipa tokom celog meča imala je vođstvo..."Naravno da nisam očekivao ovakvu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.